Newcastle med ny medvind tager imod Tottenham

Newcastle byder velkommen til Tottenham i Premier League på søndag på St James’ Park. Newcastle sluttede sidste sæson som nummer 12 med 45 point, og de tager imod Tottenham i runde 8 i Premier League.

Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 7 i Premier League med 62 point. Newcastle er placeret som nummer 19 i tabellen med 3 point efter 7 kampe.

Spurs ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 12 point ovenpå deres 7 opgør.

Newcastle har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Spurs i stillingen i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle vs Tottenham.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk.
  • Tottenham har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 seneste Tottenham kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Newcastle vs Tottenham

Newcastle håber på frisk start.

Newcastle ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Det er ikke helt skidt for Newcastle, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Leeds, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Watford, før de desværre tabte med 2-1 til Wolves.

Tottenham drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for Tottenham, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod Arsenal, hvorefter de bankede Mura med 5-1 i Europa League. De fulgte op med 2-1 mod Aston Villa i Premier League.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Tottenham stadig af en smule mere værdi på oddset end Newcastle. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 3.50, hvorimod udesejren giver 2.05 på oddset.

Newcastle v Tottenham Indbyrdes historik

Sidste gang The Magpies spillede imod Tottenham var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på St James’ Park sluttede 2-2. Bookmakerne giver Newcastle 29% chance for at tage tre point mod Tottenham. Det svarer til, at man får 3.50 på oddset for sejr til Newcastle, mens uafgjort giver 3.65 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Lilywhites betaler dig pengene 2.05 gange igen på oddset. Newcastle møder Tottenham med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem Newcastle og Tottenham har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Allan Saint-Maximin når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Magpies.

Heung-Min Son har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Tottenham, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.