Newcastle mod Arsenal – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Der er mere end point på spil, når Newcastle tørner sammen med rivaler Arsenal i et derby Premier League på lørdag på St James’ Park.

Arsenal er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 24 point sammen på deres første ti kampe. Newcastle er 17 point efter i stillingen med ti runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Eftersom Newcastle står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Arsenal på på lørdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Newcastle kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også 11 mål, eller gennemsnitligt 1.1 pr. opgør. De holdt buret rent i fire af de kampe.

Arsenal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

Newcastle har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Newcastle tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Arsenal kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som nul nederlag i Premier League. Arsenal har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Newcastle har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Arsenal scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i 19 af deres seneste 20 udekampe
  • 7 af Arsenal’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 Arsenal udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form Newcastle mod Arsenal

Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod B. Dortmund, hvorefter de opnåede 2-2 mod Wolverhampton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-3 i opgøret mod Manchester United. Newcastle præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på St James’ Park. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede tre og scorede 13 mål.

I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke Sevilla med 1-2. Herefter nedlagde de også Sheffield United med 5-0, inden stimen stoppede mod West Ham, der vandt en 3-1 sejr. Arsenal vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede tre mål ind og scorede selv ti.

Newcastle vs Arsenal – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Sandro Tonali behøver ikke klæde om, når Newcastle næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Elliot Anderson, Jacob Murphy, Alexander Isak, Lewis Miley, Sven Botman, Joelinton og Javier Manquillo er alle ude af truppen, som Newcastle tager imod Arsenal med på St James’ Park.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Newcastle.

Det er navne som Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus, Thomas Partey og Jurrien Timber, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Newcastle. I det seneste opgør mellem disse to løb Arsenal med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på St James’ Park den 7 maj 2023. Udeholdet Arsenal rejser til kampen mod Newcastle med en rigtig skarp 8-1-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Newcastle og Arsenal blev der scoret højst to mål. De seneste møder mellem Newcastle og gæsterne fra Arsenal har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Newcastle mod Arsenal Spiltips

Callum Wilson har fem mål i seks Premier League kampe for Newcastle, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Arsenal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Edward Nketiah, der har banket tre mål ind i Premier League.

Newcastle høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led to nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Newcastle satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt syv af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Newcastle præsterede et gennemsnit på 0.3 mål, mens Arsenal snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Newcastles seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.