Newcastle har hårdt brug for point mod Villa

Newcastle tager imod Aston Villa på St James’ Park i runde 28 i Premier League den kommende fredag. Som nummer 16 i stillingen har Newcastle indsamlet 27 point efter 27 kampe. Med 40 point har The Villans for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 9.

Det er snart nogle runder siden, at The Magpies senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Aston Villa.

Newcastle håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for The Magpies igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. Newcastle måtte bide i græsset mod Manchester United i et 3-1 nederlag, hvorefter de spillede 1-1 mod Wolves, inden de opnåede 0-0 mod West Bromwich i deres foregående tre kampe.

Newcastle har leveret godkendte resultater på hjemmebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på fredag.

Aston Villa håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Aston Villa igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. Aston Villa vandt 1-0 mod Leeds, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Sheffield United, inden de spillede 0-0 mod Wolves i deres foregående tre kampe.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Aston Villa i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på fredag, skal de finde noget ekstra frem.

Newcastle vs The Villans h2h

Head-2-Head

Aston Villa vandt 2-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Villa Park i januar 2021 i Premier League. Kampene mellem disse to rivaler har i den seneste tid haft en tendens til at være forholdsvis målfattige, da 8 af de foregående 10 dueller havde under 2.5 mål. Sejr til The Magpies gav gevinst fire gange på oddset i deres seneste 10 møder, hvori de kan fremvise en 4-4-2 historik mod Aston Villa.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Newcastle har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • I 4 seneste Aston Villa udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Aston Villa har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Aston Villa kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Aston Villa udebane kampe i træk var antal mål UNDER 2.5.