Newcastle mod Aston Villa i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Newcastle tager imod Aston Villa på St James’ Park i runde 25 på søndag i Premier League.

Newcastle ligger nummer 17 i stillingen med 18 point efter at have afviklet 22 kampe. 9 point efter, som nummer 11, finder man Aston Villa placering efter 22 kampe.

Aston Villa er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Newcastle, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Magpies ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Villans ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Aston Villa.

 • Der er scoret imod Newcastle i 23 af de seneste 25 kampe
 • Newcastle har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Newcastle vandt deres seneste 3 kampe
 • Newcastle har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
 • Aston Villa scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 kampe
 • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 16 Newcastle kampe mod Aston Villa var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 10 Newcastle kampe mod Aston Villa var summen af mål under 2.5
 • Newcastle har har ikke tabt i de 12 hjemme seneste kampe i træk mod Aston Villa
 • Newcastle har scorede i 15 af de senest 17 hjemmekampe mod Aston Villa
 • Newcastle har har ikke vundet i de 7 seneste kampe i træk mod Aston Villa

Form Newcastle mod Aston Villa

The Magpies vanskelige at nedbryde

Newcastle ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Watford. Herefter var de oppe imod Leeds i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Everton, som blev nedlagt med 3-1.

The Villans fortsat skidt kørende.

Aston Villa går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Manchester United, før de nedlage Everton med 0-1. Mod Leeds blev der delt i porten i en 3-3 kamp.

Newcastle v Aston Villa Indbyrdes historik

Aston Villa havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i agosto 2021 i Premier League. Newcastle møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Newcastle og Aston Villa ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på St James’ Park.

Formstærk måltyv

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Newcastle, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Ollie Watkins har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Villans, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.