Newcastle mod B. Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle skal op imod B. Dortmund den kommende onsdag i en kamp spillet på St James’ Park. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Oven på to runder af kampe i gruppespillet ligger Newcastle som nummer et med fire point, mens B. Dortmund har samlet et point som nummer fire.

Newcastle har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ni kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

B. Dortmund er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens B. Dortmund præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

  • Newcastle har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Newcastle vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Newcastle har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • B. Dortmund har ikke tabt 24 af 25 af deres seneste kampe
  • B. Dortmund scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • B. Dortmund har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 7 udekampe B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
  • B. Dortmund scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe

Odds til kampen mellem Newcastle og B. Dortmund leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Newcastle (1.75) | Uafgjort (3.80) | B. Dortmund (4.33)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.08) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.05) | BTTS Nej (1.70)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

Newcastle vs B. Dortmund – Seneste nyt

Newcastle kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod B. Dortmund den kommende onsdag.

Lewis Miley, Sven Botman, Joelinton, Javier Manquillo, Emil Krafth og Joseph Willock er alle ude af truppen, som Newcastle tager imod B. Dortmund med på St James’ Park.

I værste fald må B. Dortmund finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Youssoufa Moukoko, Julien Duranville, Thomas Meunier, Julien Duranville og Mateu Morey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Lineup Newcastle vs B. Dortmund

Form Newcastle mod B. Dortmund

Newcastle virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Paris SG, der blev nedlagt 4-1. Herefter spillede de 2-2 mod West Ham, hvorpå Crystal Palace blev besejret 4-0.

B. Dortmund er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod AC Milan, før de bankede Union Berlin med 4-2. Senest blev Werder Bremen nedlagt i en 1-0 sejr.

Newcastle mod B. Dortmund – indbyrdes historik

Det er første gang Newcastle står B. Dortmund overfor hinanden, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Newcastle har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. B. Dortmund vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte en gang i denne stime. Newcastle er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i ni af deres seneste 10 hjemmekampe på St James’ Park. Gæsterne stod for kampens første scoring i seks af deres seneste 10 udekampe.

Newcastle mod B. Dortmund – Formstærke spillere

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Champions League kampe, håber Newcastle stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter B. Dortmund deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Champions League kampe.