Newcastle håber på friske vinde med ny manager

Newcastle byder velkommen til Brentford i Premier League på lørdag på St James’ Park. Newcastle lægger beslag på placeringen som nummer 19 i Premier League med 5 point for deres første 11 kampe. Differencen til Brentford er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 14 i tabellen for 11 kampe. 

Både Newcastle og Brentford har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen. Newcastle spiller sin første kamp under deres nye manager Eddie Howe, som klubben satser på kan bringe lidt succes med sig.

Når det kommer til mål, er The Magpies ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 5 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Brentford.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 13 af 15 kampe.
  • Brentford har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Brentford har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Brentford kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Newcastle mod Brentford

Newcastle fortsat skidt kørende.

Newcastle går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Newcastle har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Crystal Palace blev det 1-1, hvorefter Chelsea viste sig for stærke og sejrede 3-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Brighton.

Brentford fortsat skidt kørende.

Newcastle går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Brentford har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Stoke satte de sig igennem med 1-2, før Burnley viste sig for stærke og sejrede 3-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Brentford gik ned 1-2 mod Norwich.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Newcastle37% chance for at tage tre point mod Brentford. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til The Magpies, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Brentford betaler dig pengene 2.60 gange igen på oddset.

Newcastle v Brentford Indbyrdes historik

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Brentford står overfor Newcastle i Premier League .

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Magpies, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Ivan Toney har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Brentford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.