Bundgys i Newcastle der jagter sæsonens første sejr

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når The Magpies byder The Clarets op til dans den kommende lørdag på St James’ Park stadion.

Som nummer 20 har Newcastle formået at skrabe 7 point sammen for 14 kampe. Med 10 point har Burnley for 14 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i Premier League.

The Clarets er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Newcastle, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Magpies ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Burnley.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 14 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 23 af 25 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 14 kampe i træk.
  • Burnley ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Burnley er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Burnley er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk.

Form Newcastle mod Burnley

Newcastle håber på frisk start.

Newcastle er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Newcastle har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Brentford blev det 3-3, hvorefter Arsenal viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Norwich.

The Clarets drømmer om mere.

Burnley har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Burnley på udkig efter en sejr. Mod Chelsea spillede de 1-1, før de også delte point med Crystal Palace i en 3-3 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Wolves.

Newcastle v Burnley Indbyrdes historik

Newcastle vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Turf Moor i april 2021 i Premier League. Bookmakerne har Newcastle som favoritter til sejren i dette opgør. Newcastle går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Newcastle og Burnley kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Newcastle og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på St James’ Park i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Callum Wilson. Han har vist flaget for Newcastle med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

The Clarets har til gengæld forhåbninger om, at Maxwel Cornet kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.