Lampards Everton i højspændt bund-duel mod storkøbende Newcastle

Rampelyset er på både Newcastle og Everton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på St James’ Park den kommende tirsdag.

Som nummer 18 har Newcastle formået at skrabe 15 point sammen for 21 kampe. Med 19 point har Everton for 21 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Premier League.

Everton er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Newcastle, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Magpies ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Everton.

 • Newcastle har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 21 af de seneste 23 kampe
 • Newcastle har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Everton i de seneste 10 kampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Everton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Everton scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • Everton tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Newcastle har scoret imod i 18 af de senest 19 kampe mod Everton
 • I 8 ud af 10 seneste Newcastle hjemmekampe mod Everton var antallet af mål over 2.5
 • I 9 ud af 11 seneste Newcastle hjemmekampe mod Everton var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 6 kampe Newcastle har spillet mod Everton har begge hold scoret
 • Newcastle har scorede i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Everton

Form Newcastle mod Everton

Newcastle fortsat skidt kørende.

Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Cambridge U, hvorefter de opnåede 1-1 mod Watford. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Leeds.

Everton fastlåst i elendig stime.

Everton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Hull, hvorefter de mod Norwich tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Aston Villa, der vandt 0-1.

Newcastle v Everton Indbyrdes historik

Newcastle havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i januari 2021 i Premier League. Newcastle går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle og Everton. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Newcastle og Everton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på St James’ Park i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Magpies, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Demarai Gray har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Everton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.