Newcastle mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton står overfor Newcastle den kommende tirsdag i et Premier League møde på St. James’ Park.

Newcastle går ind til runde 31 som nummer 8 i Premier League tabellen med 43 point på kontoen. Med 29 runder bag dem har Everton samlet 25 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Jagten på top seks for Newcastle kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Everton på på tirsdag, hvilket lover en spændende kamp.

Newcastle går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Newcastle snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 26 ind, hvilket giver et gennemsnit på 2.6 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i en disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Newcastle er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. Newcastle scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Everton har indtil videre præsteret otte sejre og syv uafgjorte samt 14 nederlag i Premier League. Everton lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • I de seneste 10 Newcastle kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • 17 af Newcastle’s seneste 19 kampe havde over 2.5 mål
  • Newcastle scorede i deres seneste 14 hjemmekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i deres seneste 13 kampe
  • I 9 af de seneste 10 kampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Everton har ikke vundet deres seneste 11 kampe i Premier League
  • Everton har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste kampe
  • 12 af Everton’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Everton’s seneste 11 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 10 af Everton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål

Form Newcastle mod Everton

Newcastle har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Chelsea tabte de 3-2, Manchester City også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Newcastle formåede at vinde 4-3 over West Ham. Newcastle vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 16 og lukkede 15 mål ind.

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af West Ham, før Manchester United satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bournemouth, der satte sig igennem med 2-1. Everton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede ti mål ind og scorede selv to.

Newcastle noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 19 mål, men indkasserede også 13 selv. Everton scorede 11 mål og indkasserede selv 30 i deres foregående 17 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ti point.

Newcastle vs Everton – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp. Sandro Tonali behøver ikke klæde om, når Newcastle næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson er blandt de syv spillere, som mangler for Newcastle på tirsdag.

I værste fald må Everton finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Dominic Calvert-Lewin i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Ben Godfrey, Abdoulaye Doucouré, Arnaut Danjuma, André Gomes og Dele Alli, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. James’ Park.

Newcastle mod Everton – indbyrdes historik

Newcastle har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Everton. Newcastle tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Everton, da Everton noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Newcastle sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Newcastle vandt seks opgør, mens Everton sejrede tre gange.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Newcastle og Everton fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Newcastle mod Everton Spiltips

Det kører udmærket for Alexander Isak, som står noteret for 14 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste seks kampe, så Newcastle håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Everton den kommende tirsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Alexander Isak til at finde vej til netmaskerne her.

Newcastle høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Everton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Newcastle på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Evertons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Newcastle præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Everton snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Newcastles forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.