Newcastle mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Fulham står overfor Newcastle på lørdag i et Premier League møde på St James’ Park.

Newcastle går ind til runde 17 som nummer 7 i Premier League tabellen med 26 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Fulham samlet 21 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

Jagten på top seks for Newcastle kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Fulham på på lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Newcastle har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Fulham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Newcastle har vundet otte sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League.

Fulham har indtil videre præsteret seks sejre og tre uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Fulham’s seneste fire kampe bød på mere end fire scoringer.

Vores tip

  • Newcastle vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 7 af Newcastle’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Newcastle’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 4 Fulham kampe, har summen af mål været over 4.5
  • I de seneste 5 Fulham kampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 4 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Fulham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Fulham var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5

Form Newcastle mod Fulham

Newcastle har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Everton, før Tottenham satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AC Milan, der satte sig igennem med 1-2. Newcastle har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 13 gange, mens de indkasserede en mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Fulham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-3 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Nottingham Forrest, som blev slået 5-0, før de sejrede 5-0 over West Ham. Fulham formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 15 og scorede seks mål.

Fulham vandt en sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 13 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem fem point.

Newcastle vs Fulham – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er Newcastle tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kieran Trippier og Sandro Tonali sidder i straffeboksen.

Nick Pope, Joseph Willock, Jacob Murphy, Matt Targett, Elliot Anderson, Sven Botman, Harvey Barnes, Joelinton og Javier Manquillo er blandt de ni spillere, som mangler for Newcastle den kommende lørdag.

I værste fald må Fulham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adama Traore, Tyrese Francois, Rodrigo Muniz, Issa Diop og Steven-Andreas Benda, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Newcastle. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på St James’ Park den 15 januar 2023. Newcastle har været en smule mere succesfuld i end Fulham i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, glæder Newcastle sig ganske givet til et gensyn.

Newcastle scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. I tre af de tidligere ti kampe mellem Newcastle og Fulham scorede begge hold.

Newcastle mod Fulham Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Anthony Gordon viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Newcastle bør bringe ham i spil mod Fulham. Sidstnævnte ankommer med Raul Jimenez, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Newcastle vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Fulham vandt to af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Fulham præsterede blot at holde rent bur i seks af deres seneste 10 udekampe. Newcastle formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på St James’ Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Newcastle præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Fulham snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Newcastles sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Fulham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.4 mål undervejs i processen.