Newcastle mod Leeds i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Newcastle byder velkommen til Leeds i Premier League på fredag på St James’ Park. De sluttede nummer 12 i sidste sæson og Newcastle tager imod sidste sæsons nummer 9, når de mødes i runde 5 i Premier League. Med en placering som nummer 19 i stillingen har Newcastle samlet 1 point efter 4 kampe. På 2 point befinder Leeds sig rangeret som nummer 17 for 4 afviklede kampe. 

Bookmakerne giver Newcastle 31% chance for at tage tre point mod Leeds. Det svarer til, at man får 3.20 på oddset for sejr til Newcastle, mens aufgjort giver 3.55 gange igen. En væddemål på en udesejr til Leeds betaler dig pengene 2.20 gange igen på oddset. 

Både Newcastle og Leeds har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle vs Leeds.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Leeds ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Leeds kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Form Newcastle vs Leeds

Newcastle håber på frisk start.

The Magpies er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Newcastle præsterede en 0-0 uafgjort mod Burnley, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod Southampton, inden deres seneste kamp resulterede i et 4-1 nederlag mod Manchester United.

Leeds drømmer om at stoppe ringe stime.

Leeds ankommer til kampen på fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Leeds præsterede en 3-0 sejr mod Crewe, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Burnley, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-0 nederlag mod Liverpool.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 3.20, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.20 på oddset.

Newcastle v Leeds Indbyrdes historik

Leeds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i janeiro 2021 i Premier League. Newcastle møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle og Leeds. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Callum Wilson. Han er topscorer for The Magpies med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Leeds krydser til gengæld fingre for, at Raphinha kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.