Newcastle mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle tager imod Liverpool på St James’ Park i runde 3 på søndag i Premier League.

Newcastle har set begge sider af mønten allerede i denne sæson, om man så må sige. De har åbnet den nye Premier League kampagne med tre point, og er på udkig efter at fordoble antallet af point i tredje runde.

At sætte fire point på tavlen er ikke en dårlig start for nogen i en ny sæson, og Liverpool kan klemme sig fast blandt de øverste i tabellen med yderligere tre point på søndag.

For for deres næste Premier League kamp, er Liverpool i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.3 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 23 mål, mens de samtidig indkasserede 13 mål. Det sidste giver et snit på 1.3 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Liverpool har ramt en seriøst god formkurve, der siger 13 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Newcastle har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 12 kampe
  • Newcastle scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Liverpool scorede i deres seneste 16 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Liverpool’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Liverpool’s seneste 7 kampe havde over 3.5 mål

Form Newcastle mod Liverpool

Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Chelsea, før de sejrede 5-1 mod Aston Villa. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Manchester City. Newcastle går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Newcastle er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 18.

Liverpool ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 4-4 mod Southampton. Herefter var de oppe imod Chelsea i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Bournemouth, som blev nedlagt med 3-1. Alt andet end en placering i top fire vil være at betragte som en skuffelse for Liverpool, som går efter at udfordre i titelkampen. Liverpool vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasseredesyv mål.

Newcastle vs Liverpool – Seneste nyt

Newcastle kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Liverpool.

Matt Targett, Emil Krafth og Valentino Livramento er blandt de tre spillere, som mangler for Newcastle på søndag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister, Wataru Endo, Diogo Jota og Luis Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til St James’ Park.

Newcastle mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Newcastle i Premier League-regi. Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Newcastle ser Liverpool uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Liverpool rejser til kampen mod Newcastle med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Liverpool scorede i deres seneste 5 opgør mod Newcastle i Premier League. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Newcastle og Liverpool.

Newcastle mod Liverpool Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Callum Wilson viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Newcastle bør bringe ham i spil mod Liverpool. Sidstnævnte ankommer med Diogo Jota, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Newcastle høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt en nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Newcastle. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Liverpool.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Newcastle opererer med et snit på 0.7 mål i disse dueller, mens Liverpool ligger på 2.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Newcastles seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på tremål pr. kamp i denne serie.