Newcastle mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Luton kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Newcastle er placeret som nummer 7 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 32 point til samlingen. Luton har opnået 19 point, hvilket placerer dem som nummer 17 efter 21 runder.

Jagten på top seks for Newcastle kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Luton på på lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Newcastle har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 20 mål. Det kaster et gennemsnit på to af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Luton har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Newcastle har vundet ti sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Premier League. Newcastles seneste 4 kampe bød på mere end 3.5 mål.

Luton har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League. Luton bragte sig på måltavlen i deres seneste 9 kampe i træk.

Vores tip

  • Newcastle scorede i deres seneste 11 hjemmekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • 9 af Newcastle’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Newcastle har i tabte de seneste 3 kampe i træk i Premier League, hvori begge hold scorede
  • Newcastle tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod Luton i 23 af de seneste 25 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Luton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Luton i 19 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 10 udekampe i Premier League

Form Newcastle mod Luton

Newcastle har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Fulham, som blev slået 0-2, før de sejrede 1-3 over Aston Villa. Newcastle præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Luton har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Bolton nedlagt 1-2, hvorpå Everton blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Brighton, der blev slået med 4-0. Luton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv otte.

Newcastle tog 16 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fem sejre af sig efter 21 mål scoret og 11 indkasseret. Luton scorede 15 mål og indkasserede selv 24 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og syv point.

Newcastle vs Luton – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Sandro Tonali behøver ikke klæde om, når Newcastle næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Alexander Isak, Joelinton, Callum Wilson, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett, Elliot Anderson, Harvey Barnes og Joelinton er blandt de ni spillere, som mangler for Newcastle på lørdag.

I værste fald må Luton finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Luton-truppen, er Marvelous Nakamba i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer og Fred Onyedinma, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Luton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Luton med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på St James’ Park den 23 december 2023. Newcastle går til kampen mod Luton med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Newcastle mod Luton Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Alexander Isak viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Newcastle bør bringe ham i spil mod Luton. Sidstnævnte ankommer med Elijah Adebayo, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

Newcastle vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Luton vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede to uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Newcastle sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende lørdag, da Luton var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Newcastles sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Luton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.