Agüero og Manchester City kan svare igen mod Newcastle

Selvom de spiller ude på St James’ Park er The Citizens stadig store favoritter til at komme hjem med alle tre point mod Newcastle. Newcastle ligger nummer 15 i stillingen med 39 point efter 35 kampe. 41 point foran efter 35 kampe finder man Manchester City på en placering som nummer 1.

Newcastle inde i god stime.

Newcastle går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. The Magpies seneste 3 kampe byder på en 1-1 uafgjort mod Liverpool, et 2-0 nederlag mod Arsenal og senest en 4-2 sejr mod Leicester .

Newcastle kan tage anstændige 1 sejr i de seneste 5 hjemme kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste hjemmekamp en stor mundfuld for Newcastle.

Manchester City fortsætter pointhøsten.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for Manchester City har formen generelt været yderst tilfredsstillende i Premier League. I The Citizenss 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod Crystal Palace,
dernæst fulgte en 2-0 sejr mod PSG i Champions League, mens de senest tabte 2-1 til Chelsea.

Med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som Manchester City. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet på fredag.

Newcastle vs Manchester City h2h

The Sky Blues skal udvide overlegen historik

Manchester City formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Newcastle i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i december 2020 og 5-0 i juli 2020. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Premier League har Manchester City generelt været dominerende mod Newcastle, som de har besejret i 70% af kampene.

Stats and facts for Newcastle and Manchester City.

  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Newcastle har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Manchester City har vundet i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 11 af 12 udebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 25 af 27 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Newcastle giver 11.00 for en sejr, uafgjort betaler 6.00 retur, mens Manchester City giver 1.22 på oddset.