Newcastle mod Manchester City i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester City skal teste formen af mod Newcastle på søndag, når de mødes i Premier League på St James’ Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Newcastle indtager en plads som nummer 19 i tabellen med 10 point efter 17 kampe. På de 17 runder Manchester City har afviklet, har de indsamlet 41 point og ligger nummer 1 i stillingen.

The Sky Blues er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Newcastle, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Newcastle ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 6 scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Manchester City.

 • Newcastle har ikke vundet 16 af 17 af deres seneste kampe
 • Newcastle scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 16 af de seneste 17 kampe
 • Manchester City vandt 9 af 10 af deres seneste kampe
 • I 7 af de seneste 8 udekampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret
 • Manchester City har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Manchester City i 5 af de seneste 7 kampe
 • Newcastle har scoret imod i de seneste 25 kampe i træk de har spillet mod Manchester City
 • Newcastle har har ikke vundet i 26 af 27 seneste kampe mod Manchester City
 • I 6 ud af 7 seneste Newcastle kampe mod Manchester City var antallet af mål over 2.5
 • I 23 ud af 24 seneste Newcastle kampe mod Manchester City var antallet af mål over 1.5
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Newcastle har spillet mod Manchester City har begge hold scoret

Form Newcastle mod Manchester City

Newcastle fortsat skidt kørende.

Newcastle har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Burnley. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-0 til Leicester, siden 3-1 mod Liverpool.

The Citizens fortsætter pointhøsten.

Manchester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til RB Leipzig. De svarede stærkt igen mod Wolves, som blev slået 1-0, før de sejrede 7-0 over Leeds.

Newcastle v Manchester City Indbyrdes historik

Den seneste kamp i Premier League mellem klubberne var en seriøs thriller og uhyre indbringende på oddset, da Manchester City won 4-3 mod Manchester City. Bookmakerne har Newcastle som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 16.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Magpies6% chance for at banke Manchester City. En pointdeling betaler 7.50 i gevinst på oddset, hvor imod The Citizens udbetaler 1.18 i gevinst på oddset for en sejr. Newcastle går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Newcastle og Manchester City kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Newcastle og Manchester City ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på St James’ Park.

Formstærk måltyv

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Newcastle, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Bernardo Silva har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Citizens, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.