Newcastle mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Manchester City gæster St James’ Park på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Newcastle.

Newcastle er nummer 9 i tabellen med 29 point efter 20 kampe, mens Manchester City rangerer som nummer 3 med 40 point efter 19 kampe.

Newcastle kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 14 scoringer imod, eller et snit på 1.4 pr. kamp, hvor de holdt rent bur to gange.

Newcastle har vundet ni sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City har indtil videre præsteret 12 sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Newcastle har i vandt 6 af de seneste 8 hjemme kampe i Premier League ikke indkasseret et mål
  • Newcastle scorede i deres seneste 10 hjemmekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 16 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Newcastle tabte 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 7 af Newcastle’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Manchester City scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League
  • 9 af Manchester City’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål

Form Newcastle mod Manchester City

Newcastle har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Nottingham Forrest tabte de 1-3, Liverpool også viste sig for stærke i en 4-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Newcastle formåede at vinde 0-3 over Sunderland. Newcastle har vist potent form på St James’ Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod fire imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Everton nedlagt 1-3, hvorpå Sheffield United blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Huddersfield, der blev slået med 5-0. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Newcastle har opnået 13 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fire kampe med en score på 18 mål for og 18 imod. Manchester City vandt fire sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 17 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 15 point.

Newcastle vs Manchester City – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Sandro Tonali behøver ikke klæde om, når Newcastle næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Callum Wilson, Javier Manquillo, Nick Pope, Joseph Willock, Jacob Murphy, Matt Targett, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Joelinton og Javier Manquillo er blandt de ti spillere, som mangler for Newcastle på lørdag.

I værste fald må Manchester City finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som John Stones, Erling Haaland, Jeremy Doku, Mateo Kovacic, Jack Grealish og Zack Steffen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Manchester City – indbyrdes historik

Newcastle har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 32 indbyrdes opgør mod Manchester City. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på St James’ Park den 19 august 2023. Udeholdet Manchester City rejser til kampen mod Newcastle med en rigtig skarp 7-2-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Manchester City scorede i deres seneste 30 opgør mod Newcastle i Premier League. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Newcastle og Manchester City.

Newcastle mod Manchester City Spiltips

Det er en stærk sæson St James’ Park har gang i med foreløbig 14 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Manchester City.

Newcastle høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Newcastle åbnede scoringen i ikke færre end ni af deres seneste 10 hjemmekampe. Manchester City har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Newcastle opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens Manchester City ligger på 2.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Newcastles seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.7 mål.