Newcastle mod Manchester United i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester United er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på St James’ Park den kommende mandag. Gæsterne fra The Magpies ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Newcastle lægger beslag på placeringen som nummer 19 i Premier League med 10 point for deres første 18 kampe. Differencen til Manchester United er 17 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 16 kampe.

The Red Devils er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Newcastle, når de to rivaler skal op imod hinanden på mandag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Magpies ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Manchester United.

 • Newcastle har ikke vundet 18 af 19 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 18 af de seneste 19 kampe
 • Newcastle tabte deres seneste 3 kampe
 • Manchester United scorede i deres seneste 17 udekampe
 • Manchester United har ikke tabt deres seneste 6 kampe
 • Manchester United vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Newcastle har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod Manchester United
 • I de seneste 4 Newcastle kampe mod Manchester United var summen af mål over 3.5
 • I de seneste 4 kampe i træk Newcastle har spillet mod Manchester United har begge hold scoret
 • Newcastle har tabte i 6 af 7 seneste kampe mod Manchester United
 • I de seneste 4 Newcastle kampe mod Manchester United var summen af mål over 2.5

Form Newcastle mod Manchester United

Newcastle er igen havnet i problemer.

Newcastle har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Leicester, før Liverpool satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 4-0.

Manchester United vanskelige at nedbryde.

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Crystal Palace, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod BSC Young Boys, hvorpå Norwich blev besejret 0-1.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Red Devils til 1.47 på oddset. Et væddemål på Manchester United giver dig netop nu 1.47 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 68% chance for at slå Newcastle. Ønsker du at placere dine indsatser på Newcastle, kan de spilles til 6.40 på oddset.

Newcastle v Manchester United Indbyrdes historik

Manchester United uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Newcastle i Premier League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 4-1 og 3-1. Ifølge bookmakerne er Manchester United favoritter til sejren. Et væddemål på Manchester United giver dig netop nu 1.47 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 68% chance for at slå Newcastle. Ønsker du at placere dine indsatser på Newcastle, kan de spilles til 6.40 på oddset. Newcastle går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Newcastle og Manchester United var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Newcastle og Manchester United ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på St James’ Park.

Manden med målnæsen

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Magpies, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Cristiano Ronaldo har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Manchester United, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.