Newcastle drømmer om første sejr mod Norwich

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når The Magpies byder Norwich op til dans på tirsdag på St James’ Park stadion. Som nummer 20 har Newcastle formået at skrabe 6 point sammen for 13 kampe. Med 9 point har Norwich for 13 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 19 i Premier League. Norwich er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Magpies, når de to rivaler skal op imod hinanden på tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne. Når det kommer til mål, er Newcastle ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Norwich.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 13 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 13 kampe i træk.
  • Norwich er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Norwich kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Newcastle mod Norwich

Newcastle fortsat skidt kørende.

The Magpies går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Det er ikke helt skidt for Newcastle, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Brighton, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 3-3 mod Brentford, før de desværre tabte med 2-0 til Arsenal.

Norwich vanskelige at nedbryde.

Norwich går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Norwich er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-1 over Brentford samt Southampton. Serien blev dog bremset mod Wolves i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.
 

The Magpies er bookmakernes favorit til 1.88 på oddset, men i deres nuværende form kunne outsiderne fra Norwich ligne et godt værdi-spil. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.88, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Magpies 53% chance for at banke Norwich. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Norwich udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Newcastle v Norwich Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Newcastle og Norwich fandt sted i august 2019. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har The Magpies som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.88, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Newcastle 53% chance for at banke Norwich. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Norwich udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. Newcastle går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Newcastle og Norwich bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Newcastle og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på St James’ Park i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Newcastle, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Teemu Pukki har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Norwich, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.