Kan Saints rejse sig oven på historisk sviner?

Newcastle tager imod Southampton på St James’ Park den 6. februar kl. 16:00 i 23. runde i Premier League. Newcastle ligger nummer 16 i stillingen med 22 point efter 22 kampe. 7 points foran efter 21 kampe finder man Southampton på en placering som nummer 12.

Nederlag i deres seneste 4 kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i The Saints. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Newcastle på St James’ Park.

Newcastle fortsat skidt kørende.

The Magpies går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i Premier League. Newcastle kom til kort i et 2-1 nederlag mod Leeds, hvorefter de vandt en 2-0 sejr mod Everton, inden de tabte 2-1 til Crystal Palace i deres foregående tre kampe.

Formen på hjemmebane lader meget tilbage at ønske for Newcastle i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende lørdag, skal de finde noget ekstra frem.

Southampton er igen havnet i problemer.

Det er miserable tider for Southampton, der kan fremvise 4 nederlag på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats. The Saints blev udspillet med 3-1 af Arsenal, hvorefter de tabte 1-0 mod Aston Villa, inden de massakreret 9-0 af Manchester United i deres foregående tre kampe.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Southampton i de senere uger. Det bliver ekstremt interessant at se, hvordan de rejser sig efter øretæven mod Manchester United.

Newcastle vs The Saints h2h

The Magpies tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Saints noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det omvendte opgør, hvor Newcastle sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Newcastle vandt 40%, mens Southampton vandt 30% af deres seneste 10 kampe i Premier League. Det efterlader et facit, der siger 4-3-3 for den seneste halve snes indbyrdes opgør.

 • Newcastle har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • Newcastle ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
 • Newcastle har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
 • Newcastle har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
 • I 2 of 4 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5.
 • Southampton har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
 • Southampton ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
 • Southampton har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
 • I 7 of 9 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Southampton $NON_SCORING i seneste 6 af 8 kampe;
 • I 2 of 4 seneste Southampton kampe var antal mål OVER 3.5;
 • Southampton har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.95 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 51% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.75 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics