Newcastle mod Southampton i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Newcastle byder velkommen til Southampton i Premier League den kommende lørdag på St James’ Park. Newcastle sluttede sidste sæson som nummer 12 med 45 point, og de tager imod Southampton i runde 3 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 15 i Premier League med 43 point. 

Newcastle står med nederlag og nul point efter de første to kampe i Premier League og håber inderligt på, at runde 3 giver de første point til tavlen. Der er lidt pres på The Saints efter at sikre sæsonens første sejr i Premier League efter at være kommet igennem de første to runder med ét beskedent point.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle vs Southampton.

  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Southampton ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Southampton har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Southampton har tabt i seneste 11 af 12 udebane kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe.

Form Newcastle vs Southampton

Newcastle fastlåst i elendig stime.

Resultaterne har været direkte elendige for Newcastle i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Newcastle i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Fulham, et 4-2 nederlag mod West Ham og senest et 2-0 nederlag mod Aston Villa.

Southampton håber på frisk start.

Southampton ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Southampton i deres forgange tre kampe noteret sig et 3-0 nederlag mod West Ham, et 3-1 nederlag mod Everton og senest en 1-1 uafgjort mod Manchester United.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Southampton stadig af en smule mere værdi på oddset end Newcastle. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.50, hvorimod udesejren giver 2.70 på oddset.

Newcastle v Southampton Indbyrdes historik

Southampton trak det korteste strå, da The Magpies vandt en 3-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Southampton noterede sig i den forrige kamp. Newcastle går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Newcastle har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jacob Murphy. Han er topscorer for Newcastle med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Southampton krydser til gengæld fingre for, at Adam Armstrong kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.