Kane og co. kan knække kriseramte Newcastle

Newcastle har fordel af hjemmebane på St James’ Park, når Tottenham kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. The Magpies indtager en dårlig 17. plads med 28 point efter 29 kampe. Tottenham har 48 point og er på en 6. plads i tabellen.

Det er snart nogle runder siden, at Newcastle senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Tottenham.

Newcastle håber på frisk start.

Newcastle ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Newcastle spillede 0-0 mod West Brom, hvorefter de spillede 1-1 mod Aston Villa, inden de tabte 3-0 til Brighton i deres foregående tre kampe.

Newcastle har hjemme noteret sig 5 point ud af 18 mulige siden januar. En form, der fortæller The Lilywhites, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde den kommende søndag.

The Lilywhites inde i god stime.

Tottenham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe blev Tottenham besejret 2-1 af Arsenal, hvorefter de led et 3-0 nederlag mod Dinamo Zagreb i Europa League for senest at sikre en 2-0 sejr mod Aston Villa.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Tottenham og deres form hjemme på udebane, som har givet 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Newcastle vs Spurs h2h

Head-2-Head

En duel Tottenham ofte vinder

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Newcastle senest mødte Spurs på Tottenham Hotspur Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Tottenham på det seneste har været i stand til at “læse” Newcastle godt med en 6-1-3 historik i Premier League før denne kamp.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Newcastle er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Tottenham Hotspur har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål UNDER 3.5.