Newcastle mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham står overfor Newcastle på lørdag i et Premier League møde på St. James’ Park.

Jagten på top seks for Newcastle kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Tottenham på på lørdag, hvilket lover en spændende kamp.

Newcastle oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Newcastle præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 20 mål, et gennemsnit på to pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Tottenham ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 14 mål ind, eller 1.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Newcastle har vundet 14 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Newcastle var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Tottenham kigger på 18 sejre, samt seks uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Newcastle scorede i deres seneste 16 hjemmekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i deres seneste 13 kampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Tottenham scorede i 47 af deres seneste 49 kampe
  • Tottenham scorede i 47 af deres seneste 49 kampe i Premier League
  • 19 af Tottenham’s seneste 21 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Tottenham scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe i Premier League
  • Tottenham scorede i 23 af deres seneste 24 udekampe

Form Newcastle mod Tottenham

Newcastle virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod West Ham, der blev nedlagt 4-3. Herefter spillede de 1-1 mod Everton, hvorpå Fulham blev besejret 0-1. Newcastle opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede 16 og lukkede 13 mål ind.

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Luton, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 1-1 mod West Ham, hvorpå Nottingham Forrest blev besejret 3-1. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 11.

Newcastle har opnået 19 point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt seks kampe med en score på 30 mål for og 32 imod. Tottenham scorede 27 mål og lukkede 23 ind i deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem fem sejre og 19 point.

Newcastle vs Tottenham – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Sandro Tonali behøver ikke klæde om, når Newcastle næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson er blandt de syv spillere, som mangler for Newcastle den kommende lørdag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Newcastle. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. James’ Park.

Newcastle mod Tottenham – indbyrdes historik

Newcastle tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Tottenham, da Tottenham noterede en sejr på 4-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Newcastle sikrede alle tre point via en sejr på 6-1. Tottenham synes at have et godt øje til Newcastle, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 8 opgør i Premier League imellem Newcastle og Tottenham var begge hold på måltavlen. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Newcastle og Tottenham. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

Newcastle mod Tottenham Spiltips

Alexander Isak har fem mål i seks Premier League kampe for Newcastle, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Tottenham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Heung-Min Son, der har banket tre mål ind i Premier League.

Newcastle vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Tottenham vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Newcastle på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Tottenhams seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Newcastle opererer med et snit på 1.7 mål i disse dueller, mens Tottenham ligger på 2.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Newcastles sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i ni af udeholdets seneste ti opgør, hvori Tottenham formåede at score 2.1 mål i gennemsnit.