Newcastle og Watford i direkte duel om overlevelse i Premier League

Rampelyset er på både Newcastle og Watford, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på St James’ Park på lørdag.

The Magpies lægger beslag på placeringen som nummer 19 i Premier League med 11 point for deres første 19 kampe. Differencen til Watford er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 17 i tabellen for 18 kampe.

Motivationen bør være på plads hos The Magpies, som kan overhale Watford i stillingen på lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på St James’ Park.

Når det kommer til mål, er The Magpies ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Watford.

 • Newcastle har ikke vundet 19 af 20 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 19 af de seneste 20 kampe
 • Newcastle scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Newcastle har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Newcastle tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 17 kampe
 • Watford tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Watford har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 12 Newcastle kampe mod Watford var summen af mål under 3.5
 • I 9 af de seneste 11 kampe Newcastle har spillet mod Watford har begge hold scoret
 • Newcastle har har ikke vundet i 9 af 10 seneste kampe mod Watford
 • Newcastle har scorede i 11 af de senest 12 kampe mod Watford
 • Newcastle har scoret imod i 10 af de senest 11 kampe mod Watford

Form Newcastle mod Watford

Newcastle håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Newcastle i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-0 af Manchester City, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Manchester United. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Cambridge U, som satte sig igennem med 1-0.

Watford fastlåst i elendig stime.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af West Ham, før Tottenham satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leicester, der satte sig igennem med 4-1.

Newcastle v Watford Indbyrdes historik

Sidste gang Newcastle spillede imod Watford var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Vicarage Road Stadium sluttede 1-1. Newcastle møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle og Watford. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Newcastle og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på St James’ Park i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Callum Wilson. Han har vist flaget for Newcastle med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Watford har til gengæld forhåbninger om, at Emmanuel Dennis kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.