Hammers jagter drømmen om Champions League i Newcastle

Top møder bund når West Ham skal teste formen af mod Newcastle til en kamp i Premier League på St James’ Park. Med en placering som nummer 17 i tabellen har Newcastle samlet 32 point efter 31 kampe. På 55 point befinder West Ham sig rangeret som nummer 4 for lige så mange kampe.

I deres nuværende form vil The Hammers sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Newcastle.

Newcastle drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Magpies igennem de seneste ugers kampe. Newcastle blev smadret af Brighton i et 3-0 nederlag, hvorefter de fik en 2-2 uafgjort mod Tottenham, inden de nedlagde Burnley 2-1 i deres seneste kamp.

Newcastle har hjemme noteret sig 6 point ud af 18 mulige siden januar og må forventes at komme på hårdt arbejde igen på lørdag.

West Ham bøjer sig ikke.

The Irons går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først West Ham en 3-3 uafgjort mod Arsenal, herefter fulgte en 3-2 sejr mod Wolves, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 3-2 sejr mod Leicester.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på West Ham og deres form på udebane, som har givet 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Newcastle vs West Ham h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Newcastle havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i september 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Newcastle har haft et stærkt greb om West Ham på det seneste og vandt 6 af de 10 foregående møder i Premier League.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Newcastle har scoret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk.
  • West Ham United er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham United har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 6 of 8 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 3 of 5 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Newcastle giver 3.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens West Ham giver 2.05 på oddset.