Newcastle mod West Ham i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Newcastle tager imod West Ham på St James’ Park i runde 1 på søndag i Premier League. I sidste sæson sluttede West Ham nummer 6 på 65 point og gæster Newcastle, der sluttede sidste sæson i Premier League på en placering som nummer 12 og med 45 point. I en sæson, hvor alt kører på skinner, kan The Irons måske igen overraske og spille med om podiepladser, men en placering på de europæiske pladser virker som den realistiske målsætning.

Facts og finurligheder for Newcastle vs West Ham.

  • Newcastle har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Newcastle kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 3.5.
  • West Ham er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • West Ham har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • West Ham har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form Newcastle vs West Ham

Newcastle gennemgår sløj periode

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har The Magpies i deres forgange tre kampe noteret sig et en underholdende 4-3 nederlag mod Manchester City, en 1-0 sejr mod Sheffield United og senest en 2-0 sejr mod Fulham.

West Ham har planer

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har West Ham i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Brighton, en 3-1 sejr mod West Brom og senest en 3-0 sejr mod Southampton.

Newcastle v West Ham Indbyrdes historik

Newcastle havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i April 2021 i Premier League. Newcastle møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle og West Ham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.