Newcastle mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham står overfor Newcastle den kommende lørdag i et Premier League møde på St. James’ Park.

Newcastle oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Newcastle præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 26 mål, et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens West Ham præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Newcastle er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. Newcastle scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

West Ham har indtil videre præsteret 12 sejre og otte uafgjorte samt ni nederlag i Premier League. West Ham indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 10 Newcastle kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Newcastle scorede i deres seneste 14 hjemmekampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 10 kampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 9 af Newcastle’s seneste 10 kampe i Premier League havde over 3.5 mål
  • Newcastle scorede i 20 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • 11 af West Ham’s seneste 13 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod West Ham i 17 af de seneste 18 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod West Ham i 14 af de seneste 16 udekampe
  • West Ham har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 12 kampe

Form Newcastle mod West Ham

Newcastle har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Wolverhampton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-2 til Chelsea, siden 2-0 mod Manchester City. Newcastle vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 15 og lukkede 12 mål ind.

West Ham går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Burnley, før de nedlage Freiburg med 5-0. Mod Aston Villa blev der delt i porten i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede syv mål.

West Ham vandt fem sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 18 mål og lukkede 24 ind. Dette indbragte dem 18 point.

Newcastle vs West Ham – Seneste nyt

Newcastle kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Sandro Tonali får en fridag fra Newcastle-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson er alle ude af truppen, som Newcastle tager imod West Ham med på St. James’ Park.

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Lucas Paqueta og Michail Antonio bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til St. James’ Park.

Newcastle mod West Ham – indbyrdes historik

Newcastle har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod West Ham. Hverken Newcastle eller West Ham formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Newcastle går til kampen mod West Ham med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

West Ham scorede i deres seneste 6 opgør mod Newcastle i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Newcastle og West Ham.

Newcastle mod West Ham Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Alexander Isak trods alt stadig tegnet sig for 12 mål i denne Premier League sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra West Ham.

Newcastle høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Newcastle på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af West Hams seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Newcastle presterte 2.1 mål i gjennomsnitt, mens West Ham presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Newcastles sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.