Newcastle United mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa gæster St James’ Park på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Newcastle United.

Newcastle United er placeret som nummer 4 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 21 point til samlingen. Aston Villa har opnået 12 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 12 runder.

Newcastle United har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 12 kampe. De kan i stedet fremvise 5 sejre og 6 uafgjorte. Newcastle United tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Aston Villa kigger på 3 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle United v Aston Villa.

  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 11 hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Newcastle vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 12 af de seneste 14 kampe
  • Aston Villa har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 8 af de seneste 9 udekampe
  • Aston Villa har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Newcastle United mod Aston Villa

Newcastle United ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Manchester United. Herefter var de oppe imod Everton i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Tottenham, som blev nedlagt med 1-2. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. Newcastle United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 3 uden vinder, mens de tabte 0, hvori de scorede 12 og indkasserede 5 mål.

Aston Villa har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Chelsea. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Fulham, for så at svare igen med en 4-0 sejr over Brentford. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Aston Villa kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Aston Villa formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 11 og scorede 3 mål.

Newcastle United tog 9 point fra deres seneste 5 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 2 sejre af sig efter 5 mål scoret og 2 indkasseret. Aston Villa opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 3 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 2 gange i disse kampe, men lukkede også selv 5 ind.

Newcastle United vs Aston Villa – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa den kommende lørdag.

Matt Ritchie, Alexander Isak, Karl Darlow, Allan Saint-Maximin og Emil Krafth er blandt de 5 spillere, som mangler for Newcastle United den kommende lørdag.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til St James’ Park.

Newcastle United mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Newcastle United. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Newcastle United går til kampen mod Aston Villa med en 2-5-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 11 indbyrdes opgør i Premier League imellem Newcastle United og Aston Villa blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i 3 af de foregående 10 opgør mellem Aston Villa og Newcastle United.

Newcastle United mod Aston Villa Spiltips

Danny Ings virker til at være i anstændig form for Aston Villa, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Newcastle United, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Miguel Almiron, som stod for 5 mål i hans seneste seks kampe.

Newcastle United høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 0 nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Aston Villa scorede kampens første mål beskedne 2 gange i deres seneste 10 udekampe. Newcastle United var først på pletten i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Newcastle Uniteds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.