Newcastle United mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle United agerer værter for Chelsea når de brager sammen i endnu et saftigt derby i Premier League på lørdag på St James’ Park.

Hjemmeholdet Newcastle United er nummer tre i Premier League stillingen efter 27 point for deres første 14 kampe. Chelsea følger dem i haserne, 21 point efter for 13 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 7 i tabellen.

Newcastle United er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Chelsea på St James’ Park.

Newcastle United har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 7 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Chelsea er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Chelsea præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 14 kampe. De kan i stedet fremvise 7 sejre og 6 uafgjorte. Newcastle United er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Chelsea kigger på 6 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Over/under: Over 3.5 til odds 2.00

Fuldtid: Chelsea sejr til odds 3.15

BTTS: Ja til odds 1.71

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Newcastle United v Chelsea.

  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Newcastle vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Chelsea scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i de seneste 5 kampe
  • Chelsea har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Newcastle United mod Chelsea

Newcastle United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 1-4 over Aston Villa samt Southampton. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. Newcastle United præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 3 uden vinder, mens de tabte 0, hvori de scorede 14 og indkasserede 5 mål.

Chelsea har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Dinamo Zagreb satte de sig igennem med 2-1, før Arsenal viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Chelsea gik ned 2-0 mod Manchester City. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Chelsea i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 6 mål.

Newcastle United har opnået 10 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 2 kampe med en score på 10 mål for og 7 imod. Chelsea vandt 1 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 6 mål og lukkede 9 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Newcastle United vs Chelsea – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Chelsea.

Callum Wilson, Matt Ritchie, Alexander Isak og Emil Krafth er blandt de 4 spillere, som mangler for Newcastle United den kommende lørdag.

I værste fald må Chelsea finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Carney Chukwuemeka, Ben Chilwell, Kepa Arrizabalaga, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til St James’ Park.

Newcastle United mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af 9 af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Newcastle United. Newcastle United var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Chelsea i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 1-0, 3-0 og 2-0 i disse tre opgør. Newcastle United går til kampen mod Chelsea med en 2-0-8 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Chelsea scorede i deres seneste 4 opgør mod Newcastle United i Premier League. Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem Newcastle United og Chelsea.

Newcastle United mod Chelsea Spiltips

Newcastle United vandt 7 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Chelsea vandt 4 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1 gange og tabte 5 kampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på St James’ Park, præsterede Newcastle United at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Newcastle United præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Chelsea snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Newcastle Uniteds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.