Newcastle United mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Newcastle United byder Everton op til dans den kommende onsdag på St James’ Park stadion.

Newcastle United er nummer 6 i tabellen med 15 point efter 10 kampe, mens Everton rangerer som nummer 14 med 10 point efter 10 kampe.

Newcastle United har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 9 mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Newcastle United er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 6 uafgjorte, ligesom det er blevet til 1 nederlag i Premier League i denne sæson. Newcastle United tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Everton har indtil videre præsteret 2 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle United v Everton.

  • Newcastle har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Everton i 26 af de seneste 28 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Everton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Everton scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Everton scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe

Form Newcastle United mod Everton

Newcastle United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-4 og 5-1 over Fulham samt Brentford. Serien blev dog bremset mod Manchester United i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. Newcastle United vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også 5 ind.

Everton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Southampton satte de sig igennem med 1-2, før Manchester United viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Everton gik ned 2-0 mod Tottenham. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Everton bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 6.

Newcastle United tog 8 point fra deres seneste 4 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 2 sejre af sig efter 7 mål scoret og 2 indkasseret. Everton opnåede 0 sejre og 0 point i de seneste 3 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 1 gange i disse kampe, men lukkede også selv 5 ind.

Newcastle United vs Everton – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til 4 fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Everton.

Matt Ritchie, Alexander Isak, Karl Darlow og Emil Krafth er blandt de 4 spillere, som mangler for Newcastle United på onsdag.

I værste fald må Everton finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Nathan Patterson, Mason Holgate, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle United mod Everton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Toffees med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. På trods af en 1-0 sejr til Everton i deres seneste møde, har de foregående 10 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Newcastle United vandt 4 kampe og Everton vandt 4 opgør.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Newcastle United og Everton var der gevinst på over 2.5 mål 5 gange.

Newcastle United mod Everton Spiltips

Miguel Almiron har været stærk for Newcastle United i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Conor Coady kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Newcastle United vandt 7 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Everton vandt 3 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 3 gange og tabte 4 kampe. Newcastle United vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Everton præsterede 2 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Newcastle United præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Everton snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Newcastle Uniteds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.