Newcastle United mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle United tager imod Fulham på St James’ Park i runde 20 på søndag i Premier League.

Hjemmeholdet Newcastle United er nummer tre i Premier League stillingen efter 35 point for deres første 18 kampe. Fulham følger dem i haserne, 31 point efter for 19 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 6 i tabellen.

Newcastle United har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede tre mål. Det kaster et gennemsnit på 0.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur syv gange.

Fulham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 18 kampe. De kan i stedet fremvise ni sejre og otte uafgjorte. Newcastle United er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på St James’ Park nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Fulham har indtil videre præsteret ni sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Premier League. Fulham er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle United v Fulham.

  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 17 kampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 17 hjemmekampe
  • Newcastle vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Newcastle vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Fulham scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • 7 af Fulham’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 7 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i deres seneste 8 udekampe

Form Newcastle United mod Fulham

Newcastle United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Arsenal sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod Sheffield Wednesday fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Leicester blev nedlagt med 2-0. Newcastle United præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede to mål ind.

Fulham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Leicester nedlagt 0-1, hvorpå Hull blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Chelsea, der blev slået med 2-1. Fulham præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Newcastle United opnåede ni point fra deres foregående fem kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og fem indkasseret. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Fulham sig nul point og nul sejre. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede fem gange.

Newcastle United vs Fulham – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Fulham.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett, Jonjo Shelvey og Emil Krafth er blandt de fire spillere, som mangler for Newcastle United den kommende søndag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Newcastle United. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Shane Duffy og Neeskens Kebano, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle United mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Newcastle United. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Newcastle United stod overfor Fulham. Det sluttede 1-4 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Newcastle United går til kampen mod Fulham med en 5-2-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Newcastle United scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Newcastle United og Fulham fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Newcastle United mod Fulham Spiltips

Aleksandar Mitrovic virker til at være i anstændig form for Fulham, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Newcastle United, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Miguel Almiron, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Newcastle United vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Fulham vandt fem af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort nul gange og tabte fem kampe. Newcastle United satte syv sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Fulham vandt seks af deres seneste 10 kampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Newcastle United har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Fulham et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Newcastle Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Fulham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.