Newcastle United mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Newcastle Unitedden kommende lørdag møder Leeds. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Newcastle United går ind til runde 18 som nummer 3 i Premier League tabellen med 33 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Leeds samlet 15 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Leedss seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 8 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Newcastle United oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Newcastle United præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 5 mål, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Leeds præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 16 kampe. De kan i stedet fremvise 9 sejre og 6 uafgjorte. Newcastle United noterede sig en sejr i deres seneste 6 kampe på stribe.

Leeds kigger på 4 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Premier League. Leeds lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle United v Leeds.

  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 16 hjemmekampe
  • Newcastle vandt deres seneste 10 kampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 15 kampe
  • Newcastle scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • Newcastle har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 21 af de seneste 23 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Leeds’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Leeds har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe

Form Newcastle United mod Leeds

Newcastle United er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 1-0, hvorefter det blev 1-0 mod Bournemouth. Senest måtte også Leicester bøje sig i et 0-3 nederlag. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. Newcastle United vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 12 mål og lukkede 2.

Leeds har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Wolverhampton, før Tottenham satte sig igennem med 4-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 1-3. Leeds lever indtil videre op til forventningerne om, at de skal være glade for bare at undslippe nedrykning i denne sæson. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv 8.

Newcastle United scorede 16 mål og indkasserede 3 i deres seneste 8 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 18 point og 5 sejre. Newcastle United scorede 13 mål og indkasserede selv 18 i deres foregående 8 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 2 sejre og 6 point.

Newcastle United vs Leeds – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til 5 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leeds.

Jonjo Shelvey, Callum Wilson, Paul Dummett, Alexander Isak og Emil Krafth er blandt de 5 spillere, som mangler for Newcastle United den kommende lørdag.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Newcastle United. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til St James’ Park.

Newcastle United mod Leeds – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Newcastle United plejer at nyde at møde Leeds, med 5 sejre i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.48.

Newcastle United scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Leeds i Premier League. Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Newcastle United og Leeds var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Newcastle United mod Leeds Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Rodrigo, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Leeds. Hans sæsontotal i Premier League siger 9 mål. Med 5 mål i seks kampe for Newcastle United i Premier League, er Miguel Almiron også en spiller, der er værd at holde øje med.

Newcastle United vandt 7 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Leeds vandt 1 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 2 gange og tabte 7 kampe. Newcastle United præsterede 4 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på St James’ Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Newcastle United presterte 1.8 mål i gjennomsnitt, mens Leeds presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Newcastle Uniteds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.