Newcastle United vs Liverpool – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Newcastle United og Liverpool, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på St James’ Parkden kommende lørdag.

Newcastle United går ind til runde 24 som nummer 4 i Premier League tabellen med 41 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Liverpool samlet 32 point, hvilket giver dem en placering som nummer 9 i stillingen.

Newcastle United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv tre mål. Det er 0.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur syv gange.

Liverpool er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Liverpool præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 22 kampe. De kan i stedet fremvise ti sejre og 11 uafgjorte. Newcastle United er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på St James’ Park uden nederlag.

Liverpool har indtil videre præsteret ni sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle United v Liverpool.

  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 21 hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste kampe
  • I de seneste 13 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Newcastle vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • 13 af Liverpool’s seneste 15 kampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Liverpool’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Liverpool i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 11 af de seneste 13 udekampe
  • Liverpool var i tabte 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Newcastle United mod Liverpool

Newcastle United ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Southampton med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod West Ham. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Bournemouth. Newcastle United vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede otte mål og lukkede en.

Liverpool har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Brighton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Wolverhampton, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Everton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede seks mål.

Newcastle United vandt fem kampe, scorede 17 mål og indkasserede otte i deres foregående ti kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 19 point. Liverpool vandt tre sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 14 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Newcastle United vs Liverpool – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Liverpool.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth er blandt de tre spillere, som mangler for Newcastle United på lørdag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle United mod Liverpool – indbyrdes historik

Newcastle United har ikke vundet en eneste af de seneste 12 opgør mod rivalerne Liverpool. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Newcastle United ser Liverpool uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Liverpool går ind til kampen mod Newcastle United med en 8-2-0 fordel og der er odds 2.90 på, at Liverpool vinder endnu en sejr.

Liverpool scorede i deres seneste 4 opgør mod Newcastle United i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Newcastle United og Liverpool fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Newcastle United mod Liverpool Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Newcastle United stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Liverpool deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Newcastle United høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led nul nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt seks nederlag. Liverpool præsterede blot at holde rent bur i seks af deres seneste 10 udekampe. Newcastle United formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på St James’ Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Newcastle United presterte 0.7 mål i gjennomsnitt, mens Liverpool presterte 2.2 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Newcastle Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.