Newcastle United vs West Ham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er mere end point på spil, når Newcastle United tørner sammen med rivaler West Ham i et derby Premier League på lørdag på St James’ Park.

Hjemmeholdet Newcastle United er nummer tre i Premier League stillingen efter 39 point for deres første 20 kampe. West Ham følger dem i haserne, 18 point efter for 20 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 16 i tabellen.

Newcastle United har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede to mål. Det er lig med 0.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent otte gange.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 20 kampe. De kan i stedet fremvise ti sejre og ni uafgjorte. Newcastle United er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på St James’ Park uden nederlag.

West Ham har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle United v West Ham.

  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 19 hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
  • Newcastle vandt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • I de seneste 9 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 kampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i 9 af de seneste 11 udekampe
  • I de seneste 3 West Ham kampe, har summen af mål været under 2.5
  • West Ham scorede i 7 af deres seneste 8 udekampe

Form Newcastle United mod West Ham

Newcastle United ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Crystal Palace. Herefter var de oppe imod Southampton i en kamp, der sluttede 0-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Southampton, som blev nedlagt med 2-1. Newcastle United har vist potent form på St James’ Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Wolverhampton. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over Derby. West Ham vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede ni mål ind og scorede selv fire.

Newcastle United tog 20 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fem sejre af sig efter 16 mål scoret og tre indkasseret. Newcastle United scorede seks mål og indkasserede selv 15 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og fire point.

Newcastle United vs West Ham – Seneste nyt

Newcastle United kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod West Ham.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth er alle ude af truppen, som Newcastle United tager imod West Ham med på St James’ Park.

I værste fald må West Ham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle United mod West Ham – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Newcastle United og West Ham fandt sted i fevereiro 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Newcastle United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.61, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Newcastle United62% chance for at banke West Ham. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod West Ham udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. Newcastle United går til kampen mod West Ham med en 5-2-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Newcastle United scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Newcastle United og West Ham.

Newcastle United mod West Ham Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Chris Wood ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. West Ham sætter deres lid til, at Jarrod Bowen kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Newcastle United høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led nul nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Newcastle United holdt gæsterne på St James’ Park fra scoring syv gange i deres seneste 10 hjemmekampe. West Ham præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Newcastle United opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens West Ham ligger på 1.8 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Newcastle Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.