Newcastle Utd mod Arsenal i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 14 har Newcastle Utd formået at skrabe 43 point sammen for 36 kampe. Med 66 point har Arsenal for 36 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Premier League.

Newcastle Utd har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til The Gunners i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Newcastle Utd ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Arsenal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle Utd v Arsenal.

 • Newcastle vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Newcastle har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Newcastle scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
 • Newcastle scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
 • Arsenal vandt deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Arsenal i 11 af de seneste 13 kampe
 • Arsenal har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Arsenal vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Newcastle har tabte i 17 af 18 seneste kampe mod Arsenal
 • Newcastle har har ikke vundet i 25 af 27 seneste kampe mod Arsenal
 • Newcastle har scoret imod i de seneste 18 kampe i træk de har spillet mod Arsenal
 • I 17 ud af 19 seneste Newcastle hjemmekampe mod Arsenal var antallet af mål under 3.5
 • Newcastle har har ikke vundet i 17 af 19 seneste hjemmekampe mod Arsenal

Form Newcastle Utd mod Arsenal

Newcastle Utd inde i god stime.

Newcastle har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Norwich. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Liverpool, siden 5-0 mod Manchester City.

Arsenal fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke West Ham med 1-2. Herefter nedlagde de også Leeds med 2-1, inden stimen stoppede mod Tottenham, der vandt en 3-0 sejr.

Newcastle Utd v Arsenal Indbyrdes historik

Et væddemål på Arsenal til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Newcastle Utd var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i november 2021 og 2-0 i maj 2021. Newcastle Utd møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle Utd og Arsenal. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 2 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Newcastle Utd og Arsenal ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på St James’ Park.

Newcastle Utd mod Arsenal – Hold øje med…

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Edward Nketiah været på tavlen 4 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på mandag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod Newcastle Utd. Sidstnævnte håber til gengæld på Bruno Guimaraes til at videreføre den form, som har bragt ham 3 mål i hans seneste seks kampe.