Newcastle Utd mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle Utd byder velkommen til Bournemouth i Premier League på lørdag på St James’ Park.

Newcastle Utd er nummer 11 i tabellen med 7 point efter 6 kampe, mens Bournemouth rangerer som nummer 13 med 7 point efter 6 kampe.

Newcastle Utd kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Bournemouth præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle Utd v Bournemouth.

  • Newcastle har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Newcastle vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bournemouth i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 5 udekampe
  • Bournemouth scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • Bournemouth har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Newcastle Utd mod Bournemouth

Newcastle Utd har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Wolverhampton blev det 1-1, hvorefter Liverpool viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Crystal Palace.Newcastle Utd sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Newcastle Utd vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 8mål, men lukkede også 4 ind.

Bournemouth har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 9-0 mod Liverpool, hvorefter de opnåede 0-0 mod Wolverhampton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-3 i opgøret mod Nottingham F..I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 23 og scorede 9 mål.

Newcastle Utd vs Bournemouth – Seneste nyt

Newcastle Utd kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth på lørdag.

Karl Darlow, Bruno Guimaraes, Allan Saint-Maximin, Emil Krafth, Callum Wilson og Jonjo Shelvey er alle ude af truppen, som Newcastle Utd tager imod Bournemouth med på St James’ Park.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Newcastle Utd.

Det er navne som Ben Pearson, David Brooks, Junior Stanislas og Joe Rothwell, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle Utd mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Newcastle Utd.Det seneste opgør mellem Newcastle Utd og Bournemouth daterer sig nogle år tilbage, da The Magpies vandt 4-1 på Vitality Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Newcastle glæder sig til at forny bekendtskabet.Newcastle Utd går til kampen mod Bournemouth med en 4-2-2 statistik for deres seneste 8 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Newcastle Utd scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League.

Callum Wilson har været stærk for Newcastle Utd i den senere tid med 0 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Bournemouth håber, at Jefferson Lerma kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

Bournemouth scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. Newcastle Utd var først på pletten i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Newcastle Utd præsterede et gennemsnit på 1.76 mål, mens Bournemouth snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Newcastle Utds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Bournemouth spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.