Newcastle Utd mod Liverpool i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Newcastle Utd den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Liverpool vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Newcastle Utd indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 43 point efter 34 kampe. På de 34 runder Liverpool har afviklet, har de indsamlet 79 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Det er ikke sådan, at Newcastle Utd ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. I egen ende lukkede de 3 mål ind, eller 0.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 8 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle Utd v Liverpool.

 • Newcastle vandt deres seneste 6 hjemmekampe
 • Newcastle scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Newcastle har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Newcastle vandt deres seneste 4 kampe
 • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 44 af deres seneste 45 udekampe
 • Liverpool har ikke tabt 35 af 37 af deres seneste kampe
 • Liverpool har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste udekampe
 • Liverpool scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
 • Liverpool vandt 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • Newcastle har har ikke vundet i de 10 seneste kampe i træk mod Liverpool
 • I 27 ud af 29 seneste Newcastle kampe mod Liverpool var antallet af mål over 1.5
 • I 5 af de seneste 6 kampe Newcastle har spillet mod Liverpool har begge hold scoret
 • Newcastle har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Liverpool
 • Newcastle har tabte i 6 af 8 seneste kampe mod Liverpool

Form Newcastle Utd mod Liverpool

Newcastle Utd inde i god stime.

Newcastle er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Leicester nedlagt 2-1, hvorefter det blev 1-0 mod Crystal Palace. Senest måtte også Norwich bøje sig i et 3-0 nederlag.

Liverpool i fantastisk form.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester United nedlagt 4-0, hvorpå Everton blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Villarreal, der blev slået med 2-0.

Newcastle Utd v Liverpool Indbyrdes historik

Liverpool havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i december 2021 i Premier League. Newcastle Utd møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 0-4-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Newcastle Utd og Liverpool kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Newcastle Utd og Liverpool hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på St James’ Park i vente.

Newcastle Utd mod Liverpool – Hold øje med…

Han har hamret 22 mål ind så langt i turneringen og Mohamed Salah stod desuden for 3 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Newcastle Utd.