Newcastle Utd mod Wolves i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Newcastle Utd lægger beslag på placeringen som nummer 15 i Premier League med 31 point for deres første 30 kampe. Differencen til Wolves er 18 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 31 kampe.

Wolves er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Newcastle Utd den kommende fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Newcastle Utd ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle Utd v Wolves.

 • Der er scoret imod Newcastle i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
 • Newcastle har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Newcastle scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Newcastle vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
 • Wolverhampton scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
 • I de seneste 13 kampe i træk Newcastle har spillet mod Wolverhampton har begge hold scoret
 • Newcastle har scoret imod i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Wolverhampton
 • Newcastle har scorede i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Wolverhampton
 • I 11 ud af 13 seneste Newcastle kampe mod Wolverhampton var antallet af mål under 3.5
 • Newcastle har har ikke vundet i de 8 seneste kampe i træk mod Wolverhampton

Form Newcastle Utd mod Wolves

Newcastle Utd håber på yderligere point til samlingen.

Newcastle har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Chelsea, før Everton satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 5-1.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Wolves har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Everton med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod Leeds. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Aston Villa.

Newcastle Utd v Wolves Indbyrdes historik

Wolves havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Newcastle Utd møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 2-6-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle Utd og Wolves. Begge hold var på tavlen 10 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Newcastle Utd og Wolves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på St James’ Park i vente.

Newcastle Utd mod Wolves – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Fabian Schaer, der viser god form for Newcastle Utd. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Wolves.

Gæsterne krydser fingre for Jonny til at score igen efter 2 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.