Newcastle vs Manchester United – Spilfiduser, Optakt og Odds

Newcastle byder velkommen til Manchester United i Premier League på søndag på St James’ Park.

På en tredjeplads i tabellen har Manchester United opnået 50 point på de første 26 afviklede runder. Newcastle samlede 47 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i Premier League stillingen af sig.

Newcastle har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Newcastle fandt kun vej til netmaskerne syv gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.7 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne otte indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.8 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Manchester United har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Newcastle er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson. Newcastle har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Manchester United kigger på 15 sejre, samt fem uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Manchester United.

  • I de seneste 18 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 10 Newcastle hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 8 kampe
  • Manchester United har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Manchester United scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • Manchester United vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Manchester United har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Newcastle mod Manchester United

Newcastle har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Wolverhampton, som blev slået 2-1, før de sejrede 1-2 over Nottingham Forrest. Newcastle vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede femmål, men lukkede også fire ind.

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Southampton, før de bankede Real Betis med 0-1. Senest blev Fulham nedlagt i en 3-1 sejr. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Newcastle opnåede seks point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med seks mål scoret og ti indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Manchester United sig 13 point og fire sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede 14 gange.

Newcastle vs Manchester United – Seneste nyt

Newcastle kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Manchester United.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth er alle ude af truppen, som Newcastle tager imod Manchester United med på St James’ Park.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Newcastle. Manchester United synes at have et godt øje til Newcastle, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.80 på Manchester United til at vinde igen.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Newcastle og Manchester United var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Newcastle mod Manchester United Spiltips

Det har været en strålende sæson for Marcus Rashford så langt, da han har formået at banke flotte 14 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fem garn i de seneste seks kampe, og Manchester United sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Newcastle. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Marcus Rashford på oddset til komme på tavlen igen.

Newcastle vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Newcastle vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Manchester United præsterede fem sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Newcastle præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Manchester United snittede 2.1 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Newcastles sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Manchester United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.