Newcastle vs Tottenham – Optakt, bedste Odds og gode tips

Newcastle tager på hjemmebanen St James’ Park imod Tottenham, der kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Hjemmeholdet Newcastle er nummer tre i Premier League stillingen efter 56 point for deres første 30 kampe. Tottenham følger dem i haserne, 53 point efter for 31 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 5 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Tottenhams seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste fem kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

Newcastle kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Tottenham har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Newcastle er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson.

Tottenham kigger på 16 sejre, samt fem uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League. Tottenham lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Tottenham.

  • Newcastle har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste hjemmekampe
  • 20 af Newcastle’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Newcastle hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Newcastle scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • 8 af Tottenham’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Tottenham i de seneste 6 udekampe

Form Newcastle mod Tottenham

I deres seneste tre kampe formåede Newcastle først at banke West Ham med 1-5. Herefter nedlagde de også Brentford med 1-2, inden stimen stoppede mod Aston Villa, der vandt en 3-0 sejr. Newcastle vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede seksmål, men lukkede også fire ind.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Everton, før de sejrede 2-1 mod Brighton. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-3 nederlag mod Bournemouth. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv otte.

Newcastle opnåede 12 point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 11 mål scoret og ni indkasseret. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede Tottenham sig tre point og en sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede fem gange.

Newcastle vs Tottenham – Seneste nyt

Newcastle kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Tottenham.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth er alle ude af truppen, som Newcastle tager imod Tottenham med på St James’ Park.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Newcastle.

Det er navne som Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Tottenham synes at have et godt øje til Newcastle, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 4.00 på Tottenham til at vinde igen.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Newcastle og Tottenham blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Newcastle og Tottenham.

Newcastle mod Tottenham Spiltips

Alexander Isak har fem mål i seks Premier League kampe for Newcastle, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Tottenham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Harry Kane, der har banket fem mål ind i Premier League.

Newcastle var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Tottenham sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Tottenham scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Newcastle præsterede kampens første scoring i syv af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Newcastle presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Tottenham presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Newcastles seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.