Newcastle vs Wolverhampton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Premier League kampen på Newcastle’s stadion den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Newcastle og gæsterne fra Wolverhampton.

Newcastle er nummer 5 i tabellen med 41 point efter 24 kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 13 med 27 point efter 26 kampe.

Newcastle og Wolverhampton er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Premier League duel?

Det er ikke sådan, at Newcastle ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig seks mål imod, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med seks clean sheets undervejs.

Wolverhampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Newcastle er noteret for ti sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolverhampton har indtil videre præsteret syv sejre og seks uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Wolverhampton.

  • I de seneste 15 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Newcastle’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 9 Newcastle hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 14 udekampe
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Wolverhampton’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 11 af de seneste 13 kampe
  • Wolverhampton scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe

Form Newcastle mod Wolverhampton

Newcastle har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Liverpool, før Manchester United satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 2-0. Newcastle præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede syv og indkasserede tre mål.

Wolverhampton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Fulham sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Liverpool fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Tottenham blev nedlagt med 1-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolverhampton to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede seks mål.

Newcastle tog 22 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fem sejre af sig efter 18 mål scoret og fem indkasseret. Newcastle scorede ni mål og indkasserede selv 21 i deres foregående 14 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ti point.

Newcastle vs Wolverhampton – Seneste nyt

Newcastle kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Wolverhampton.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth er alle ude af truppen, som Newcastle tager imod Wolverhampton med på Newcastle’s stadion.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Newcastle.

Det er navne som Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Newcastle’s stadion.

Newcastle mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Newcastle har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Newcastle og Wolverhampton fandt sted i agosto 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Newcastle som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Newcastle57% chance for at banke Wolverhampton. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Wolverhampton udbetaler 4.75 i gevinst på oddset for en sejr. Newcastle går til kampen mod Wolverhampton med en 1-7-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Newcastle scorede mindst én gang i de seneste 15 indbyrdes opgør mod Wolverhampton i Premier League. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når Wolverhampton kommer på besøg hos Newcastle. Dette udfald gav gevinst ni times gange i deres seneste ti matches indbyrdes opgør.

Newcastle mod Wolverhampton Spiltips

På trods af blot en mål i sine seneste seks kampe for Newcastle, har Callum Wilson været stærkt kørende i denne sæson med syv mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Wolverhampton, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på søndag.

Newcastle vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Wolverhampton vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Newcastle sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Wolverhampton var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Newcastle har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Wolverhampton et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst en gang. Der blev scoret over 2.5 mål i en af Newcastles sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.