Nordirland vs Finland – Spilfiduser, Optakt og Odds

På på søndag samles Nordirland og Finland på Windsor Park til en vigtig kvalifikationskamp til EM.

Efter at have afsluttet den første runde af gruppespillet er Nordirland rangeret nummer to med tre point, mens Finland har nul og er nummer fem. Nordirland går ind til kampen den kommende søndag som nummer 59, mens gæsterne fra Finland kommer som nummer 56 på FIFA verdensrangliste.

Nordirland sikrede sig en fin 2-0 sejr i deres første kamp i EM turneringen. Det efterlader dem i en perfekt position før deres kommende opgave i gruppespillet på søndag. Ifølge oddsene hos bookmakerne har vi en ret jævnbyrdig kamp i vente, når Finland møder Nordirland. At komme derfra med tre point i en formodentlig hård kamp kunne være grundlaget for at nå kvalificere sig videre i sidste ende.

Form Nordirland mod Finland

Nordirland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Kosovo med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Grækenland. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over San Marino. Nordirland opnåede to sejre i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredefem og lukkede fem mål ind.

Finland har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Sverige, før Estland satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Danmark, der satte sig igennem med 3-1. Finland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nordirland v Finland.

  • 21 af Nordirland’s seneste 23 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Nordirland har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Nordirland’s seneste 8 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Nordirland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Nordirland kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 22 af Finland’s seneste 24 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Finland’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • 9 af Finland’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • Finland har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 9 af Finland’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Nordirland vs Finland – Seneste nyt

Nordirland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Finland på Windsor Park.

Nordirland må stille op uden Jonny Evans den kommende søndag mod Finland, da han døjer med en skade.

Nordirland mod Finland – indbyrdes historik

Nordirland går til kampen mod Finland med en 2-2-1 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem Nordirland og Finland fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Spilfiduser for kampen

Dion Charles fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i EM for Nordirland. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Teemu Pukki i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i EM for Finland.

Nordirland høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. Finland sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Nordirland. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Finland.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Nordirland præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Finland snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Nordirlands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.