Nordmakedonien mod England – Optakt, Spilfiduser, Odds

England spiller deres sidste kvalifikationskamp i Nordmakedonien mandag aften, hvor der intet er på spil. England har vundet gruppen, mens hjemmeholdet ikke kan forbedre deres placering.

England vandt 7-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende mandag.

Nordmakedonien går ind til deres kommende kamp som nummer 66 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra England, som ligger nummer 4 i verden.

Nordmakedonien opnåede to sejre i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede 16 mål ind.

England har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, en og nul. De scorede 17 mål og indkasserede tre på deres vej.

Form Nordmakedonien mod England

Nordmakedonien har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Ukraine tabte de 2-0, hvorefter de vandt 3-1 over Armenien. De var tilbage i rendestenen med et 5-2 nederlag mod Italien.

England har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Australia nedlagt 1-0, hvorpå Italien blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Malta, der blev slået med 2-0.

England går ind i deres næste kamp med en bemærkelsesværdig sejrs-stime på 4 i træk.

Vores tip

  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Nordmakedonien har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Nordmakedonien i 11 af de seneste 13 kampe
  • Nordmakedonien scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nordmakedonien i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Nordmakedonien scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • England scorede i deres seneste 11 kampe
  • England har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • England vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • England scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • England har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe

Nordmakedonien vs England – Seneste nyt

I værste fald må England finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i EM.

Levi Colwill, Jude Bellingham, Harry Maguire, Trent Alexander-Arnold og Jack Grealish bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med England, når de drager til Todor Proeski Arena.

Nordmakedonien mod England – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Nordmakedonien stod overfor England. Det sluttede 7-0 i en fremragende EM duel imellem klubberne. England vandt tre af deres foregående fem kampe, mens Nordmakedonien vandt nul sejre i fem opgør. England kan spilles til odds 1.17 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Nordmakedonien og England.

Spilfiduser for kampen

Med to mål i de seneste seks kampe har Enis Bardhi været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af England. Hos gæsterne går Harry Kane efter at føje yderligere til hans samling af syv mål i hans seneste kampe.

Nordmakedonien høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. England sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Nordmakedonien på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Englands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Nordmakedonien præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens England snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Nordmakedoniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.6 mål i disse kampe.