Nørgaard og Brentford skal drille Liverpool på Anfield

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Anfield på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Liverpool som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Brentford.

The Reds lægger beslag på placeringen som nummer 3 i Premier League med 42 point for deres første 20 kampe. Differencen til Brentford er 19 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 13 i tabellen for 20 kampe.

Både Liverpool og Brentford har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Brentford.

  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 25 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 44 af deres seneste 46 kampe
  • Liverpool vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 6 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 17 af de seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • Brentford scorede i deres seneste 3 kampe

Form Liverpool mod Brentford

Liverpool fortsat skidt kørende.

Liverpool går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Chelsea, før de nedlagde Shrewsbury med 4-1. Mod Arsenal blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Brentford drømmer om at stoppe ringe stime.

I deres seneste tre kampe formåede Brentford først at banke Aston Villa med 2-1. Herefter nedlagde de også Port Vale med 1-4, inden stimen stoppede mod Southampton, der vandt en 4-1 sejr.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Liverpool til 1.34 på oddset virker som et fristende bud på den kommende søndag. Bookmakerne giver Liverpool 75% chance for at tage tre point mod Brentford. Det svarer til, at man får 1.34 på oddset for sejr til The Reds, mens uafgjort giver 5.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Brentford betaler dig pengene 9.50 gange igen på oddset.

Liverpool v Brentford Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Liverpool senest mødte Brentford i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 3-3 pointdeling. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.34, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool 75% chance for at banke Brentford. En pointdeling betaler 5.00 i gevinst på oddset, hvor imod Brentford udbetaler 9.50 i gevinst på oddset for en sejr. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Brentford, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Liverpool og Brentford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Anfield i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Diogo Jota når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Liverpool, mens sæsontotalen læser 16 kasser lige nu. 

Ivan Toney har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Brentford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.