Norge mod Spanien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Norge og Spanien står over for hinanden den kommende søndag på Ullevaal. Begge hold kæmper stadig for en plads ved EM, her hvor vi nærmer os slutningen af kvalifikationsgruppespillet. Spanien vandt 3-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag.

Vi er fremme ved sidste runde af gruppespillet, og Norge finder sig selv rangeret som nummer tre, efter at have opnået ti point point. Gæsterne fra Spanien har 12 point, hvilket placerer dem som nummer to.

Før kampen sparkes i gang EM ligger Norge nummer 43 på verdensranglisten hos FIFA. Spanien befinder sig til gengæld på en placering som nummer 10.

Spanien har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, nul og en. De scorede 22 mål og indkasserede otte på deres vej.

Form Norge mod Spanien

Norge er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Cypern nedlagt 3-1, hvorefter det blev 2-1 mod Georgien. Senest måtte også Cypern bøje sig i et 0-4 nederlag.

Spanien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Georgien nedlagt 1-7, hvorpå Cypern blev fejet til side med 6-0. Senest gik formen ud over Skotland, der blev slået med 2-0.

Norge tager imod Spanien med en imponerende stribe af 4 sejre i træk.

Spanien ankommer til deres næste kamp med en imponerende serie af 5 sejre i træk.

Vores tip

  • Norge har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Norge har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Norge i 10 af de seneste 11 kampe
  • I de seneste 4 Norge kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 Norge hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Spanien scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • Spanien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 5.5 mål
  • I de seneste 3 Spanien kampe, har summen af mål været over 5.5
  • Spanien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • Spanien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 3.5 mål

Norge vs Spanien – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Norge, når de skal i aktion mod Spanien. Baard Finne behøver ikke klæde om, når Norge næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Norge må stille op uden Fredrik Andre Bjoerkan den kommende søndag mod Spanien, da han døjer med en skade.

I værste fald må Spanien finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i EM.

Det er navne som Nico Williams, Lamine Yamal, Yeremi Pino, Daniel Carvajal og Nico Williams, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Ullevaal.

Norge mod Spanien – indbyrdes historik

Spanien vandt 3-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Spanien vandt fire af deres foregående seks kampe, mens Norge vandt en sejre i seks opgør. Spanien kan spilles til odds 1.95 hos spilselskaberne.

I tre af de tidligere seks kampe mellem Norge og Spanien scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Erling Haaland, der viser god form for Norge. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Spanien.Gæsterne krydser fingre for Alvaro Morata til at score igen efter fem EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Norge høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Spanien sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. Norge åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Spanien har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Norge præsterede et gennemsnit på 0.68 mål, mens Spanien snittede 1.83 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Norges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.