Norrköping tager imod AIK i mandagens enlige svenske brag

IFK Norrkoping tager den kommende mandag imod AIK i Allsvenskan på Platinumcars Arena.

IFK Norrkoping har brug for en sejr den kommende mandag for at lukke afstanden til AIK i stillingen i Allsvenskan.

IFK Norrkoping fortsætter pointhøsten.

IFK Norrkoping vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I IFK Norrkopings 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Djurgården,
dernæst fulgte en 2-1 sejr mod Halmstads BK, mens de senest smadrede Örebro 3-0.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på IFK Norrkoping og deres form hjemme på eget græs, som har givet 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

AIK inde i god stime.

AIK går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først AIK et 2-0 nederlag mod IFK Göteborg, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Hammarby, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Elfsborg.

Det er mildest talt ikke overraskende at se AIK vurderet som outsider den kommende mandag, når deres lidt skuffende præstationer ude blot har produceret 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe.

IFK Norrkoping vs AIK h2h

IFK Norrkoping har overtaget

Det seneste indbyrdes opgør i Allsvenskan mellem IFK Norrkoping og AIK fandt sted i juni 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og IFK Norrkoping har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 4 opgør. AIK nappede alle tre point i 2 møde, mens 4 opgør sluttede uafgjort i Allsvenskan.

Stats and facts for IFK Norrkoping and AIK.

Facts are calculated for Allsvenskan

  • IFK Norrkoping har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • IFK Norrkoping har indkasseret mål i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • IFK Norrkoping har scoret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Der er scoret imod IFK Norrkoping i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk.
  • I 10 of 12 seneste AIK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste AIK kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • AIK har scoret i seneste 4 af 6 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: IFK Norrkoping giver 2.20 for en sejr, uafgjort betaler 3.10 retur, mens AIK giver 3.30 på oddset.