Norwich mod Arsenal i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til Arsenal vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 20 har Norwich formået at skrabe 10 point sammen for 17 kampe. Med 32 point har The Gunners for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Premier League.

Norwich har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til The Gunners i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

The Gunners kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Arsenal.

 • Norwich har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 8 af de seneste 9 kampe
 • Norwich tabte deres seneste 3 kampe
 • Norwich ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Arsenal scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
 • I de seneste 3 udekampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
 • Arsenal vandt deres seneste 3 kampe
 • Arsenal har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Norwich har har ikke vundet i 12 af 13 seneste kampe mod Arsenal
 • Norwich har scoret imod i 12 af de senest 13 kampe mod Arsenal
 • Norwich har tabte i 6 af 8 seneste kampe mod Arsenal
 • I 4 ud af 5 seneste Norwich hjemmekampe mod Arsenal var antallet af mål under 3.5
 • Norwich har scorede i 5 af de senest 6 hjemmekampe mod Arsenal

Form Norwich mod Arsenal

Norwich fortsat skidt kørende.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Tottenham, før Manchester United satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Aston Villa, der satte sig igennem med 2-0.

Arsenal inde i god stime.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev West Ham nedlagt 2-0, hvorpå Leeds blev fejet til side med 1-4. Senest gik formen ud over Sunderland, der blev slået med 5-1.

Med Arsenal i rigtig god form i de senere uger, hvor Norwich ikke har leveret overbevisende, er et spil på Arsenal det oplagte valg. Bookmakerne giver Norwich 14% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 6.95 på oddset for sejr til Norwich, mens uafgjort giver 4.90 gange igen. En væddemål på en udesejr til Arsenal betaler dig pengene 1.42 gange igen på oddset.

Norwich v Arsenal Indbyrdes historik

Et væddemål på The Gunners til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Norwich var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i September 2021 og 4-0 i Juli 2020. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Norwich og Arsenal kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Norwich og Arsenal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Carrow Road i vente.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Teemu Pukki. Han er topscorer for Norwich med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Arsenal krydser til gengæld fingre for, at Emile Smith-Rowe kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.