Nye managers tørner sammen hos Norwich når Aston Villa kommer forbi

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Norwich byder The Villans op til dans på tirsdag på Carrow Road stadion.

Norwich indtager en plads som nummer 20 i tabellen med 10 point efter 15 kampe. På de 15 runder Aston Villa har afviklet, har de indsamlet 19 point og ligger nummer 12 i stillingen.

The Villans er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Norwich, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Aston Villa.

  • Norwich ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Norwich kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Norwich kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Aston Villa har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Aston Villa har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.

Form Norwich mod Aston Villa

Norwich drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for Norwich, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Wolves, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Newcastle, før de desværre tabte med 3-0 til Tottenham.

Aston Villa drømmer om mere.

Aston Villa har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Aston Villa har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Manchester City tabte de 1-2, hvorefter de vandt 2-1 over Leicester. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Liverpool.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Aston Villa er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Aston Villa giver dig netop nu 2.10 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 48% chance for at slå Norwich. Ønsker du at placere dine indsatser på Norwich, kan de spilles til 3.55 på oddset.

Norwich v Aston Villa Indbyrdes historik

Norwich har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Premier League, hvorfor det er første gang i 2 års, de møder Aston Villa. Norwich går ind til opgøret med en historik mod Aston Villa, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Norwich og Aston Villa bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Norwich og Aston Villa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på Carrow Road i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Norwich med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Aston Villa har til gengæld forhåbninger om, at Ollie Watkins kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.