Brentfords danskerkoloni skal plukke Pukkis Norwich

Brentford øjner muligheden for at lukke hullet til The Championships førerhold Norwich, når de krydser klinger på Carrow Road den 3. marts 18:30. Norwich er placeret som nummer 1 i tabellen med 67 point efter 32 kampe. Brentford indtager en 2. plads i stillingen med 63 point.

Brentford vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet i Norwich, når de to klubber brager sammen.

Norwich fortsætter pointhøsten.

Norwich går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. I Norwichs 3 seneste kampe har de været ude for en 2-0 sejr mod Coventry, hvorpå fulgte en 1-0 sejr mod Rotherham for senest at smadre Birmingham 3-1.

Norwich har været tæt på urørlige på eget græs med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Brentford drømmer om at stoppe ringe stime.

End ikke sejren i sidste runde kan dække over, at formen hos Brentford har været dårlig i den senere tid. I deres tre foregående kampe blev Brentford udspillet 2-0 af Coventry, hvorefter de tog en 3-0 sejr mod Sheffield Wednesday for senest at sikre en 2-1 sejr mod Stoke.

Brentford har på udebane bare præsteret beskedne 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på onsdag.

Norwich vs Brentford h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Norwich og Brentford senest mødte hinanden i Championship. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Carrow Road. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 9 kampe mellem Norwich og Brentford. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller. Sejr til Norwich gav gevinst fem gange på oddset i deres seneste 10 møder, hvori de kan fremvise en 4-3-2 historik mod Brentford.

  • Norwich har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Norwich er ubesejret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • Norwich har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Norwich har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Brentford har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Brentford kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Brentford har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk.