Norwich mod Brentford i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Norwich tager den kommende lørdag imod Brentford i Premier League på Carrow Road.

Norwich er placeret som nummer 20 i tabellen med 17 point efter 26 kampe. Brentford ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 24 point ovenpå deres 26 opgør.

Brentford er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Norwich på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Norwich ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 7 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 23 mål imod, et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Brentford.

  • Norwich tabte deres seneste 3 kampe
  • Norwich har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Norwich i de seneste 4 kampe
  • Norwich scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
  • Norwich ikke scoret i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brentford i 24 af de seneste 26 kampe
  • Brentford tabte 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet deres seneste 9 kampe

Form Norwich mod Brentford

Norwich drømmer om at stoppe ringe stime.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Liverpool, før Southampton satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Liverpool, der satte sig igennem med 2-1.

Brentford i miserabel form.

Brentford har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Crystal Palace, hvorefter de mod Arsenal tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Newcastle, der vandt 0-2.

Norwich v Brentford Indbyrdes historik

Norwich havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i november 2021 i Premier League. Norwich møder Brentford med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Norwich og Brentford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Carrow Road.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Norwich med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Brentford har til gengæld forhåbninger om, at Ivan Toney kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.