Norwich mod Burnley i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Norwich indtager en plads som nummer 20 i tabellen med 18 point efter 30 kampe. På de 30 runder Burnley har afviklet, har de indsamlet 24 point og ligger nummer 18 i stillingen.

Burnley er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Norwich på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Norwich ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Norwich v Burnley.

 • Norwich tabte deres seneste 7 kampe
 • Norwich har ikke vundet deres seneste 8 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Norwich har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Norwich i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • Norwich scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Burnley tabte deres seneste 3 kampe
 • Burnley ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Burnley har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 Norwich kampe mod Burnley var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Norwich kampe mod Burnley var summen af mål under 3.5
 • Norwich har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Burnley
 • Norwich har ikke scoret i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Burnley

Form Norwich mod Burnley

Norwich er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Norwich i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 2-1 mod Chelsea og Leeds. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Brighton.

Burnley fortsat skidt kørende.

Burnley har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Brentford. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Manchester City, for så at svare igen med en 3-2 sejr over Everton.

Norwich vs Burnley – Seneste nyt Norwich kan i værste fald risikere at have hele 7 spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Lukas Rupp, Joshua Sargent, Max Aarons, Ozan Kabak, Brandon Williams, Adam Idah og Andrew Omobamidele er alle ude af truppen, som Norwich tager imod Burnley med på Carrow Road. Burnley ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Norwich. Ben Mee, Erik Pieters og Johann Berg Gudmundsson er alle blandt de 3 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Burnley, når de drager til Carrow Road.

Norwich v Burnley Indbyrdes historik

Sidste gang Norwich spillede imod Burnley var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Turf Moor sluttede 0-0. Norwich møder Burnley med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-2 for deres seneste 3 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Norwich og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Carrow Road i vente.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.

Norwich mod Burnley – Hold øje med…

Teemu Pukki har været stærk for Norwich i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Burnley håber, at Jay Rodriguez kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.